5

Има надежда!!!!

Posted by lenny on 14.07.2011 in Речено-сторено |

Има надежда и за нас!

Най-накрая след толкова години терзания – защо аджеба нашата скъпа и прескъпа рОдИнА не се сеща за децата ни вече виждам надежда на хоризонта!

Не само че ги вижда, ами се е и замислила как да им осигури най-добрите родители!

Евала, ашколсун, машала!!!

Ако решите да станете такъв ( родител) не е зле първо да се явите на кастинг и на финала само избраните ще бъдат допускани до класиране!

Смятате, че съм слънчасала – няма такова нещо!

Ето го черно на бяло какво са сътворили г-дата законотворци и законописци!

Питам се аз ( така за себе си си се питам – абе тези хора имали ли са майки и колко ли звезди са били ?!!!!))) Сигурно под 7 не са падали  – блазя им :(((

Мамо, ако четеш тези редове за пред хората ще ти сложа 4-5 звазди, ама това с готвенето …. вкусно ….. и секса …. а пък за чата …. абе – нищо де аз пък съм си била щастлива като дете – все пак :)))))

И така – най-накрая ще има ред, най-накрая някой се е загрижил за щастливото детство на децата ни, за това те да растат щастливи, свободни, обичани, обучени, облечени …. опппсс поувлякох се сори …. ама това е от температурите навън – позагрях повечко с мача днес :)

Значи според изискванията имате няколко възлови точки!

Внимавайте няма да повтарям!

Да ритате мач!!!

Сууупер важно! – така де на това се крепят цели държави, футбола е религия –  я не ми се правете  на кифли сега! Не можете да ритате!!! Че къде сте тръгнали тогава деца да ми раждате и гледате, какво можете да им дадете мммм???? Един мач като не ритате с тях какви родители сте вие – срааааам!!!

В много краен случай може да замените мача  с друг спорт, но трябва детето да е сигурно, че го правите за него, а вие и така и така вече отивате надолу в класацията! ;)

И да не си помислите, че това с мача е случайно!!!

Неееее – ето защо ви е необходимо http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2011-07-15&article=374484

Да готвите вкусно – мддааааа – тук също става еднаааа…..

За големия ми син – отявлен кулинарен змей – аз готвя божествено ( слава богу така мисли и баща му) :))))) та тук се надявам да искат неговото мнение, защото ако питат средния и той откровено като всяко дете вземе, че изръси – „Кой мама ли – втори ден ям тези гадни пържоли!!!!“ ……… иииии край – отиде ми категорията…. :(

Най-малкия за сега е лесен, както казва една дружка пазаруването на банани дали се брои към готвенето – защото за него това явно е висшия кулинарен шедьовър ( е поне засега де)!

За чата съм супер спокойна, щото там съм непобедима направо!!! Тука се надявам да наваксам малко звезди!

За дискотеките хммммм – тук трябва да видим по-сериозно изискванията, ако се броят пиано баровете ще изкласим, но ако се изисква посещението на чалготека …. и тук ще го закъсаме!

За секса обяснявам вече 6-та година, надявам се да са запомнили нещо все пак. Ако не са на поправителен с внуците :)))

Мдааааа, готови ли сте – на стартаааааааа!

И така да видим сега има ли победител!?

Чудех се докато четях и препрочитах статията, аз ли съм забравила да си пия хапчетата, на този дето я е писал ли му е свършило пушенето?

Абе хора!!!!

Вие подигравате ли се с нас?!

Самият факт, че съм родила и отглеждам 3-ма сина би трябвало да дойде да каже, че ми пука! Че имам отношение към децата и мои и чужди! Но днешното наистина преля чашата!

Осигурили сте Детски градини за децата?! – вече дори в доста по-малки градове от София ги застига кризата с липса на места!

Осигурили сте качествено образование на българчетата?! Нещо, за което се надявам наистина да ви осъдят някой ден, защото най-страшният геноцид е този на неграмотността и на некадърността, а вие не само я прокламирате и то гордо, но и я засаждате с дълбоки и здрави корени и редовно я поливате и торите!

Осигурили сте на децата нужните условия в здравеопазването?! – не искам изобщо да отпочвам темата, защото колчем се сетя за това и ми иде да извивам вратове наред! Защото в България няма една болница, в която родителят искащ – подчертавам – искащ!!! да бъде с детето си да има как да го направи! За протокола – била съм на такива места, преживяното ще ми държи влага додето съм жива! И по тази тема съм писала!

Осигурили сте достоен труд и заплащане на родителите им?!

Плащате детски надбавки на всички родители?! Защото тези родители работят в тази държава, плащат данъци, надбавки, подбавки, е…ки – а това беше друго…. И на финала честните данъкоплатци, които не си укриваме данъците сме лишени от детски – защо?! Защото трябва да се дадат на някой по-заслужил!!!! Дето е народил 10 деца, само защото майка му навремето не му е обяснила за секса!

Изобщо, както казваше баба ми – „Всичко Мара втасала!……..“

Предлагам най-сериозно, за да спестим пари на държавата и данъкоплатците – лятната ваканция на депутатите да започва още през април и да завършва някъде през октомври! Защото в тези жеги, явно повечко ги напича хората и направо надминават себе си!

В същото това време, деца биват насилвани без последици, в столична Детска градина дете се тъпче няколко седмици, докато се намира с кой да сподели, че осиновителите му не го хранят и всъщност храната е само в детската градина, деца биват бити, недохранени. Деца биват принуждавани да проституират, крадат и просят!

А вие ми говорите за мачове, готвене и чистене!

Дааааа свършили са нечии медикаменти, обаче аз наистина сериозно вече се замислям дали отсега да не създам фирма за износ на български деца зад граница!

Колкото успеем да спасим – толкова!

Защото тези, които останат тук …. не искам да ги мисля…..

 

И понеже среднощно се замислих ….. предлагам авторите на този шедьовър да не спрат до тук – така и така ще ни категоризират, ами дайте и по други параметри да се категоризираме – започвам да се замислям за критерии за добра съпруга:

– да глади ризи;

– да носи бира – задължително студена( по 2 л на ден, а ако има мач и по повече)

– да може да изпълни всяка поза от кама сутра

– да може да изпълни поне една песен на Анелия

– да си сложи силикон

– да се изруси

– като не я питат нещо да“Н сЪ обажда

– да готви вкусно и то за мъжа си – това за децата не се брои!

– да рита мач ( оппп обърках се това беше за децата, тук няма нужда….)

На финала моля сериозно да се помисли за няколко филиала на 4-ти километър, защото сегашния сграден фонд няма да може да побере нуждаещите се от места граждани!

 

Споделяне

5 Comments

  • Хаджигенов каза:

    Със сичко съм съгласен, но с песента на Анелия……………… не може ли нещо друго: Аеросмит да речем :)

  • lenny каза:

    Не може! Това е държавна политика – личните претенции си ги предявявате лично :))))
    Ако ви огрее, огрее – макар че Аеросмит не е лъжица за всеки силикон, пффф пардон за всяка уста – тези дето не могат да пеят ще имат заместващи престации ;))))))))))))))))

  • Itsaki каза:

    Съгласен си ми, де ще ходиш? После има да пишеш „Именувам се….“. Аз бих обърнал внимание, на авторката, която грубо и доста своеволно е нарушила някои изконни и извоювани с много пот и кръв придобивки:
    – салата
    – водене/взимане на децата от градина, училище и т.н.
    – през почивните дни – миене на колата, смяна на масло и т.н.
    – освежаващи ремонти, боядисване, шпакловка
    ––––-

  • lenny каза:

    Itsaki – посипвийки си главата с пепел си ги записвам тез неща :) ;)
    То е ясно, че се опитвах да мина тънко, щото сега аз за майка ли да набирам звезди или за съпруга?!
    Знам, че някои максималисти ще поклатят сега злорадо глава като дядо Поп от вица и ще рекат „Идвете чедо и двете!“, ама много изневиделица ми дойде да ти кажа и трябва да си сменя цялото амплоа :)))
    Щото досега си бях волна птичка – кукувичка дето има една дума

    9-часа ягоди със сметана,
    10-часа фитнес,
    11-часа кафе с приятелки в МОЛ-а,
    12-часа шопинг,
    14-часа фризьор,
    16-часа кафе с приятелки в МОЛ-а,
    18-часа шопинг,
    20-часа вечеря ( естествено в ресторант).

    И сега тука с някакви си категоризации ме вкарват г-Да-другарите в едни филми с готвене, мачове, чистене и ти като сложи и рИкИйката и салатката и направо я втАсАХМЕ! :)
    Ми да взема най-добре да звънна аз на леля да ми даде онзи подарък дето ми го беше приготвила за сватбата – едни ролки и едно пеньарче на котенца ( пък аз тогава и се разсърдих и не ги взех, щото и казах, че няма да ми трябват), та барем да добием съвсем автентичен домакински вид!!!!!
    Абеееееееееееееееее хич не ми се слизаше от метлата, ама се налага явно!

  • Anna_Lee каза:

    Това, както се подразбра, е журналистическа извратения. Но аз имам безгранична вяра в нашите законотворци, затова никак не се успокоявам. Все пак няма дим без огън.
    Лени, паньоарче на котенца, боже! Г-н съпругът ти е един щастлив човек :D Ако леля е скатала повечко, моля и за мен, обещавам поне една вечер да те заместя в пеенето на Анел…Аеросмит!
    Мъжете да не бързат да веят байряка, че и за тях ще цъфне БДС. В момента пиша нЕкои изисквания :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Copyright © 2010-2024 БлогА All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.