0

Бомба!

Posted by Хаджигенов on 15.10.2011 in Речено-сторено |

Борисов: „Всички знаем“ кои стоят зад взрива, Плевнелиев: „Преди избори винаги е било така“.

Баси, `кво нещо, а?

Това, дето преди избори винаги гърмят бомби, отказвам да го коментирам (няма (с)мисъл) и искрено се надявам тоз капацитет политически и управленски да НЕ го изберем за президент. Щото, ако не дай Боже стане, ще си имаме поредния политически плазмодий, но този път пряко зависим и подчинен от и на волята на Онзи-чието-име-не-се-споменава.

Силно впечатление ми направи, фундаменталната фраза, че атентата не е извършен срещу журналиста (Сашо Диков), а срещу колата на журналиста?!

Явно, Онзи-чието-име-не-се-споменава прекалява с анимацията (нали пусто е писател, не читател) или иначе казано с cartoons или транскрибирано на нашенски – кратунс и за това е убеден, че колите имат собствено съзнание и отделен живот от този на собствениците си?

Да, де ама истинския живот не е, като във филма Cars.

Както и да е.

По интересното, макар и не ново е фактът, че Той знае кои са и извършителите и поръчителите. Нещо повече, за пореден път се изнася брадясалата, като строежа на магистрала Тракия версия, че единствено противниците на Неговият режим имат интерес от взривяването и сплашването на един от малкото критични към правителството журналисти.

Всъщност, има още едно обяснение, което е доста по-вероятно, а именно, че правителството има интерес от бомбите, като по този начин постигат две цели:

  1. Сплашват, респективно затварят устата на едва ли не единственият критичен към Неговия режим журналист в телевизия. (Едва ли, някой е забравил, как Ежко Ежков търчеше из парламента гонен именно от Сашо Диков, като хлебарка от хвърлен чехъл).
  2. Оправдава поредното затягане на милиционерският терор, наложен през последните две години: с полицейското насилие, безнаказаното беззаконие, тормоз, тотално подслушване на всички за всичко.

За пореден път, Той знае кои стоят зад взривовете?

NB: Защо тогава, не са хванати?

Защо, не им изпратят качулките с автомати и камери и не ги покажат по телевизията? Хем, идат избори?

Защо?

Или малко Го е страх? Все пак, това не са пет годишни деца, на които да опират дулото в главите? (то, верно, че петгодишните са екстремални типчета, следствие на което са пряка заплаха за властта и маскираните и гавази, та разстрел поне по веднъж дневно им е малко)

Извод: след като ги знаете кои са (при това още от взрива пред Галерия) и не ги хващате, ерго Вие сте!

Речник на използваните чуждици и съкращения в публикацията:

*Онзи-чието-име-не-се-произнася е от Банкя

**Ежко Ежков – Цветан Цветанов от МВР

***Автор на колажите е Владимир Дойчинов

Споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Copyright © 2010-2024 БлогА All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.