2

Снег се сипе на парцали – начи валИ!

Posted by lenny on 07.02.2012 in Речено-сторено |

Бесняхте ли днес сутринта мммм?

Беснейте – беснейте! Няма лошо – отделя се адреналин, кофеин, снегорин …. Оф това беше друго… това беше на другото ниво на играта.

Ама и до там ще стигнем. :mrgreen:

Като дойдат избори пак си стойте в къщи на топло и си гледайте сериалчетата :mrgreen: :wink: :mrgreen:

Едно не мога от вчера да се начудя – отДЕ се взе тоЯ сняг посред  зима – просто не мога да си го обясня.  :idea:   Все си чакам обещаното глобално затопляне и все оставам измамена, като рускиня чакаща коледен бонус * припомнете ми да ви разкажа вица, ако някой не го знае!

Както каза вчера една приятелка – искам да съм снегорин!!!! Искам да съм като Лили Павловаааа – ама ей на вместо това съм на диета!

Зарязвайте фитнеса и диетите господа и другари и грабвайте лопатите!

Не бе ….. не е това дето си помислихте – да чистим сняг вместо фитнес – това исках да кажа. :mrgreen:

Ето давам личен пример – години наред сутрин рано-рано ходя на спорт – ама вали, вее, студено е, топло е – нищо не ме спира – бе като едно малко японско багерче съм, ама ей на днес снега ме ЗапрЯ!

Още на излизане от входа се забих в прясната спретната преспичка срещу гаража за радост на част от съседите щото това шофьорите сме едно племе – видим ли руса кака в БМВ и настава веселба ( за редовните ни читатели – Хелга е 20 годишна снажна германка, да не си помислите ся нещо и да вземете да ровите фамилните финанси, щото току виж стигнете и до наследството на чичо от Америка).

Та веселба, веселба, ама като ти седи на пътя слизаш и буташ е и лекинко попържаш и БМВ-то и русата кака – как да е върнаха ме в пътя добрите хорица – разбирай в коловозите и аз доволна предчувствам как ахааааа съм стигнала вече до залата.

Даааааа, ама неееееееееее.

Щото пред мен един друг чичко също се набуха в преспите, пък този между нас незнам защо реши да дава назад и загуби и образ и звук и картина. Е малко ми подгъна номера с теглича, ама се разбрахме спокойно – колеги сме ся, няма да се занимаваме с глупости. Детето му закъснявало за училище. Казах му, че ще е по-разумно да стигнат до училище спокойни и здрави щото надали днес ще е единственото закъсняло.

Решавам да мина по другата улица и там се виждат спретнати коловози, обаче там вече картинката става съвсем приказна – с дружните усилия на двама юнаци се озовавам в началото на уличката кацнала върху средата на коловоза и ни напред ни назад. Колицата седи върху снега в средата, а колелата весело като в анимационно филмче си се въртят във въздуха. (666)

Връщам се в гаража – взимам две лопати и започваме да рием с чичкото от гаража – фитнес демек и здраве и чист въздух, снежинки, птички пеят …. Оффф пак се отнесох – птички нямаше….

Обаче не съм подозирала колко готини комшии имам – рия, рия с лопатата (666) …… казвам си едни думички …. (666) така подгряващи :wink:  , ама друг път ще ви ги кажа ….. и пристигат още двама отдолу по улицата с предложение да ме бутнат – бреххххх ! :mrgreen:

Въобще днес ми е един прекрасен ден!

За пореден път се поздравявам за идеята да връча и дребния на половинката, защото не искам да си представям горкото какво щеше да преживее докато стигне до яслата…..от друга страна пък колко думички щеше да научииии….. :roll: :mrgreen: :lol:

И така …има няма 25 минути след като излязох от нас – вече съм на една от по-главните улици в квартала, която минава за почистена ( иначе ако ходя пеша въпросната улица е точно на 5 минути от блока) и направо хващам за работа – така и така фитнеса за днес съм си го изработила, че и отгоре.

Карам си и ми е едно приказноооо, едно веселооооо, едни думички ми се въртят из главата. Минавам покрай спирката на Школата на МВР в Младост 4 – там си седят 4-5 снегорина и една патрулка има с тях – свирвам им така за поздрав! Да са живи и здрави хората дето се казва! :mrgreen:

Тук да отворим една голяма скоба, защото имам много добър приятел работещ в тази сфера и от него знам, че тези хора не са се прибирали в къщи повече от 72 часа. Но какъв е смисъла?! :?:

Те седят и мръзнат и не са си в домовете, но хаоса и непочистените улици са факт! Ако изобщо някой има късмет да излезе от кварталните улички – то той е голям късметлия…. Защото на кой му пука – нали Цариградско е почистено!

Ама то така е, като единственият снегорин в Републиката е Лили Павлова?! Толкоз може!

Така че господа, другари и вся остальная ….. грабвайте лопатите и рийте днес, ако искате и утре да сте в играта!

Другия вариант е да обявят телефончето на министър Павлова в национален ефир и да направим спретнат график по квартали и махали къде, кога и най-вече за колко ще огрява!

*  и обещания виц за рускинята :mrgreen:

Рускиня и българка си говорят покрай Коледните празници.

– На вас дадоха ли ви бонуси? – пита рускинята

– Дадоха …. по един гол *** ни дадоха! – отговаря изнервено българката

– Мдаааа, а на нас само пари ни  дадоха – гадовете! – констатира рускинята :mrgreen:

** за да добавим и своята истинска гражданска позиция все пак нека напомним и това

БНТ започва дарителска кампания „България е с вас“ в подкрепа на пострадалите. И вие може да се включите като изпратите дарителски SMS на кратък номер 17 777 с текст DMS BEDSTVIE.

DMS BEDSTVIE на номер 17 777

(за абонати на трите мобилни оператора на територията на страната).

Цената на дарителски SMS е 1,20 лв. с ДДС.

Можете да направите дарение и по банков път на следната банкова сметка.

Уникредит Булбанк

IBAN BG 54 UNCR 7630 10 07 11 02 07

BIC UNCRBGSF

Средствата ще се изразходват за:

1. Спешна помощ в рамките на първите дни след наводнението – храна, вода, одеала, отопление, транспорт, медикаменти и друго необходимо.

2. Средства за мероприятия по отводняването – закупуване на помпи и друга необходима техника.

3. Средства по възстановяване на живота в засегнатите населени места.

Във връзка с бедствената ситуация в редица селища на Хасковска област, екипи на Българския Червен кръст действат на място, като подпомагат засегнатите от наводнението и евакуираните в Харманли, съобщиха от БЧК. Съвместно с партньорите от кризисните щабове се проучват и оценяват най-належащите нужди на бедстващото население.

БЧК обявява Банкова сметка за парични дарения, поместена на интернет страницата на организацията:

Български Червен кръст

Уникредит Булбанк АД

BG64UNCR76301078660913

UNCRBGSF

Дарение можете да направите и онлайн на интернет страницата на организацията (www.redcross.bg).

 

by Lenny

Споделяне

2 Comments

  • lenny каза:

    Радвам се, че съм ви усмихнала хора, защото имаме нужда от усмивки в такива скапани дни!
    Но за лопатите съм сериозна, дори за утре имаме вече уговорка с едни комшии.

  • […] е от 2012 година и за пръв път е публикувана в БлогА на Хаджигенов, както се казва открийте десетте разлики🙂, ше ги […]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Copyright © 2010-2024 БлогА All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.