0

Царят е гол!

Posted by Хаджигенов on 05.05.2012 in Речено-сторено |

Добре знаем, че част от читателите ни имат различно мнение по въпроса и не ни вярват, когато казваме, че не само царят е гол, но и прислугата му и прочие блюдолизци също са голи и незнайно защо, смятат че преувеличаваме?

Ху‘бу де, и сега ли преувеличаваме, като сам онзи-който-строи-магистралите рекъл, че благодарение именно на Неговото управление през последните три години, средната продължителност на живота у нас се е вдигнала с една година?!!!!!

……………………………..

Ще ли, ви се, а?

Сигурно, ма не вярваме да сте, чак толкова будали?

Та, така.

Да си дойдем на думата:

Царят е гол!

И му личи, все повече и повече………..

От доста време, почти всеки един абзац от умотворенията ни, са доказателство, именно за голотата на Царя, макар и да не сме си го поставяли изначално за цел.

Направихме, каквото можахме (Цвък  Цвък), докато Закона за гражданската конфискация беше проект. Единственото, което можем да направим от тук насетне и понеже нямаме правото и възможността да сезираме Конституционния съд, за което сме споменавали и друг път (нали не си мислите, че сме правова и демократична държава? Щот’ ако бяхме, ние обикновените граждани, щяхме да разполагаме с подобно право)

За това, единственото което можем да направим, веднага след влизането на закона в сила и по изричното настояване на онзи-който-строи-магистралите е да сезираме комисията срещу Ежко Ежков за: шестте Му апартамента, за консултациите, благодарение на които натрупа доходи, като физическо лице, за това че именно с тези доходи НЕ се е регистрирал по ДДС, с което е ощетил бюджета в особено големи размери, бездействие от което се е облагодетелствал лично. Също така, ще обърнем внимание на комисията, че таралежа е влезнал в сговор с тъща си, която му е предоставила парични средства, с неизвестен произход за покупката на същите тези апартаменти. Безспорен факт, установен дори и от куцата данъчна ревизия, която му беше проведена и благодарение на която срещу тъща Му е образувано предварително производство. Всъщност ако следваме милиционерския прочит на закона, бихме могли да квалифицираме т.н. сговор, като ОПГ*? Още повече, че си има и ръководител. За нас остава неясен факта, макар и без правно значение, кой аджеба точно е ръководител на семейното ОПГ, но бихме могли с основание да предположим, че е този който има по-големи balls…………… макар, че кой ли ще да е това, идея си нямаме?

Апелираме към всички, чувстващи се поне малко граждани, а не роби да се присъединят към нас и да тропосат по една такава жалбичка до комисията.

Каквото за всички, такова и за гол Хасан!

Не ли?

До там сме я докарали с интелектуалния недоимък, че по телевизията почнаха да рекламират престъпления?! Нещо повече, адмирират извършването им, като нещо едва ли не, необходимо и нужно?

Ма, то кво ли се чудим и ние, като знаем кой ни е вътрешен министър или премиер……………………..

Ей, до там е зле работата, че почнаха да повдигат апели в нета, да не теглим филмите с Асен Блатечки, че ще стане 130 кила и язък му за сексапила.

Сенси, както знаеш сме ти големи фенове на сцената, че и не само, знаем се от деца, дет се вика, та за тва ще си позволим една дружеска критика: не се оставяй да те ползват по толкова елементарен начин, молим те!

Както добре знаем, цялата тази свинщина я бъркат пет компании в световен мащаб, които искат да си стоят в седемнайсети век, ако че летим в космоса отдавна.

Тука ще отворим една скоба, щот като казахме космос, та се сетихме как онзи ден, една нАучна новина ни потресе, до степен да не се трае вече:

– Знаете ли, защо на Марс вече няма живот?

– Бойко Борисов бил премиер там, преди да стане пожарникар у нас?

Чакай, че се разсеяхме нещо, ма след театъра, космоса ни е другата тайна слабост …………  :mrgreen:

Та, да си дойдем на думата: абсурдно е в днешно време по телевизията да се апелира, че тегленето на торенти трябва да се наказва с извършване на поне две тежки престъпления! Противозаконно нахлуване в чужд имот, чрез преодоляване на прегради здраво направени за защита на имота и противозаконно отнемане на чужда движима вещ – луканката в хладилника на горкия потребител.

Сигурни сме, че Сенси няма вина за тая прАстатии, но сме категорични, че е недопустимо да се въвежда принципа: Око за две, зъб за чене!

Не ли?

Иначе, тия ще пребъдат…………..

Боже, опази!

И, ей така от дребнава заядливост бихме искали да припомним, че именно Те направиха от „Сълзата“ сцена на Народния театър.

Толкова им е и културата и мисленето…………….. и ‘сичко останало.

Речник на използваните чуждици и съкращения в публикацията:

* Онзи-чието-име-не-се-произнася е от Банкя

** Ежко Ежков – Цветан Цветанов от МВР

*** ОПГ – Организирана Престъпна Група

Автор на колажите е Владимир Дойчинов

 

 

п.с. Сигурни сме, ви е направило впечатление, че от около месец насам, не спазваме собственото си правило да пишем, поне три пъти седмично, ма нещо не успяваме? Пролетна умора ли е, от нередовно пиене ли …….., що ли?

Кой знае?

Ще се стараем за напред, да пишем по-честичко, че не е ясно до кога ще имаме тази възможност. Особено, след като сезираме комисията срещу Ежа………………..

Споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Copyright © 2010-2024 БлогА All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.