0

Gooooood morning, Мутриленд!

Posted by Хаджигенов on 06.02.2014 in Goooood morning, Мутриленд |

Как сте бе, люди добрые?

А, без промяна?

Нас ако питате в някои отношения е по-лошо и от преди.

Справка – проекта за новия Наказателен кодекс, дето уж четири години го правили, уж онзи-дето-иска-да-е-пак-премиер лично го е писал, не че може да чете де и всички лоши неща в него са дело на предните, а то сегашните се разцепиха да го бранят, като червена власт парламент, баси?

Отделно, че видния теоретик професор-пеналист (да не се бърка с пенис, че няма нищо общо) се оказа фен на смъртното наказание, а помагачите и съучастници му в туй скверно деяние, застанаха с голи гърди на амбразурата, обяснявайки ни, като как видите ли, единствения начин за борба с наркотрафика е еднократната доза?

Баси?

И тва при положение, че през нас минава дрога на кораби, те са се хванали за милиционерската представа за борба с наркотрафика, чрез джобенето на ученици по улиците в лов, именно на тази еднократна доза.

Кво да кажем повече?

Милиционерско скудоумие, намиращо се на светлинни години от правото и от действителната и ефективна борба с наркотрафика.

Ма, що пък не?

Така и вълкът сит и агнето цяло?

Иначе, ония бяха лошите?

Дето вика една червенокожа приятелка в подобни ситуации:

„Ти пък си много убав?“

Не, ли?

Тва за културните ценности няма да го споменаваме изобщо, щото сме намислили ако приемат тия текстове да просветим цялото природонаселение у нас, притежаващо под една или друга форма нужници на двора, да декларират съдържанието им, като културни ценности, щот е на повече от 50 години.

Ми, така де?

1017131_10201140965157232_1292800079_n

Като стана дума за закона и приложението му, та се сетихме как от ония дни попаднахме на нещо интересно, а именно участието на СтаниШеф в „Шоуто на Слави“:

„Обади ми се Kвakлин Йоffчев (покрай инцидента със Сидеров на летище Варна) и ме попита:

 „Г-н СтаниШеф, мога ли да действам по закон?“

СтаниШеф казал, че може.

Ерго у нас законите се спазват единствено с изричната санкция, разрешение на съответния партиен и държавен ръководител. Отделно от това за всичко останало явно не му звъни, а и тва явно е изключение.

Правилно, никога не се знае кой слуша и къде ще ги плеснат после, като с Мишо бирата.

Ей, тва е.

A, ти чакай после управник да спазва законите?

1689010_10201159092050393_119133880_n

В тоя ред на мисли за пореден път в лицевата книга попаднахме на уникален самороден бисер, потвърждаващ горното.

„Всеки път гледам като на чудо, когато взимаш мъничек, намръщен членчик, и след няколко нежни докосвания той се превръща в мощен пулсиращ жезъл. Тялото ни е толкова съвершена система, особено гениталии! Браво на Създателя!“

НаталИна Катъркина

Сега схващаме, като как се получава така, че избираме некой съвсем обикновен човек, а властта като го обхване с ръце, след само няколко, нежни докосвания и той се превръща в могъщ, пулсиращ идиот.

Во веки веков.

Амин!

Запазили сме изцяло автентичния изказ на автора за пълнота на възприятията. Бай дъ уей, цитирания специалист по въпросите на политиката и управлението у нас имаше и душепотресающ текст за аналния секс, но докато цвилехме в захлас някой го изтри, вероятно засегнат от мисълта, че политиците у нас ги правят, все от другата страна?

Сякаш не е очевидно?

Както и да е.

Начи напоследък и в бизнеса има политика или беше обратното или направо политиката е бизнес, съгласно разширителното му прилагане по нашите географски ширини. Та напоследък, четем много за експанзията на Laфka. Принципно, нямаме кой знае какъв интерес по въпроса, ма понеже едните пищят, че срещу тях видите ли се водела яростна кампания, все едно има лоша реклама, а другите викат и те нещо си там, та и ние ще внесем своите 5 стотинки по темата.

Що, нямаме интерес ли?

Ми, щото не пушим, а вестници не купуваме, откак установихме преди време, че предизвикват у нас известно дразнение, ма не душевно такова, Боже опази, ми не ни се отразяват добре на хемороидите, а ние вече сме човек на възраст, на която следва да обръщаме повече внимание на тия неща.

Иначе, нямаме нищо против.

Макар, че тая работа с Laфkite е като тая с правителството и Меевски. Не лоша идея, тотално осрана, откъм изпълнение.

1606917_10201086784162741_322657439_n

Та в тоя ред на мисли и то най-вече щото сме добри по душа, а и да не отива на халост толкова финансиране, ще ви направим по наше скромно мнение, едно чудесно предложение за бизнес модел.

Така де, тоя очевидно има бъдеще, колкото и проекта за новия НК или ако трябва да го кажем на чист български език, та и юристите да ни разберат е causa perduta.

Обаче ако променим само бранда и асортимента при това, запазвайки предмета на дейност, нещата рязко ще дръпнат в правилната посока. Нещо повече, искрено вярваме, че ще имат огромна клиентела от всяка една прослойка и възрастова група, доколкото законови ограничения не се наблюдават, като при продажбата на законни дроги.

Запазваме изградената инфраструктура, променяме бранда на „Sfirka“ и сме напълно убедени, че пред търговските обекти ще има опашки. Отделно, че могат да обявяват намаления и разпродажби за учащи и пенсионери в дните около получаването на пенсиите.

Така де, вместо да си тровим организъма с пушене, а хемороидите с мастила ще имаме един изцяло здравословен продукт, който ще освободи голяма част от натрупаното напрежение у народа.

Дет се вика, при тая ситуация дори протестите, могат да изчезнат съвсем?

Не, ли?

Айде, стига толкова, че като се увлечем и все го докарваме на оправяне на държавата, започвайки с управниците и.

Речник на използваните чуждици и съкращения в публикацията:

*Онзи-чието-име-не-се-произнася е от Банкя

** Redskins – красножопые или в книгите за Винету известни и като червенокожите.

Автор на колажите е Владимир Дойчинов

Споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Copyright © 2010-2024 БлогА All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.