0

Опит за убийство

Posted by Хаджигенов on 20.06.2014 in Речено-сторено |

По темата се изписа страшно много през последната седмица, така че няма да ви отегчаваме излишно по въпроса. В крайна сметка, стана ясно за пореден път, че правната компетентност на цацаратурата е близка до абсолютната нула, което отдавна не е новина за никого в бранша.

Отделен е въпроса, дали това е единствената причина, разбира се.

Защо ли?

Смятате, че се заяждаме на дребно?

Споко ве, не сме такива хора.

10394568_10201951736586011_2294362112932488592_n

Ние лично се заяждаме само на едро, но няма как да подминем факта, че според цацаратурата опит за убийство на Пееffски е всеки поръчал си KFC по телефона, а както знаем у нас всичко се слуша по всяко време, което е и причината  да споменаваме с добро и предимно до девето коляно всички заслужили от Цвинокио, та до станиШефф и прочие неразумни юроди при всеки трети разговор.

Е, и за да държим службите в напрежение, разбира се.

А, да се върнем на цацаратурата и правната им компетентност.

Чудим се само, защо след като смятат, че трима души въоръжени с нож, скара и чувалче дървени въглища са направили опит за убийство, защо аджеба последните не са обвинени, като организирана престъпна група или терористична организация обявила война на определени животински видове по религиозни причини и съображения?

Както и да е.

В крайна сметка, опит за убийство в действителност имаше.

При това съвсем истински.

С конкретизирани и известни: извършители, поръчител, средство, дата на извършване и реално пострадал от опита за убийство – всичко това подкрепено с множество безспорни доказателства НЕ включващи показанията на анонимен свидетел и СРС-та.

Установихме следното:

На 12.06.2014г. около 21.30ч. в сградата на отдел „Следствен“ при СГП следователите Х и У, подбудени от прокурора Z, използвайки в качеството на оръжие на престъплението, повдигане на несъставомерно обвинение на лицето Храсимир Храсимиров, който тутакси е коларбирал от нанесеният му удар с предмета на престъпление, като деянието е останало недовършено по независещи от извършителите причини, а именно своевременното пристигане на екипа на „Бърза помощ“ и отвеждането на пострадалия за лечение в МВР болница – престъпление по чл.115, вр. чл.20 ал.2, вр. ал.1, вр.чл.18 от НК.

Ей, тва е опит за убийство, уважаеми.

И точно по този начин би трябвало да изглежда едно истинско обвинение.

„Да направиш грешка – това означава да претърпиш провал, достоен за съжаление, но да знаеш истината и да не я следваш – това е вече престъпление.“

 Джузепе Мацини

Автор на колажа е Владимир Дойчинов

Споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Copyright © 2010-2024 БлогА All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.