1

Цаца, go home!

Posted by Хаджигенов on 29.06.2014 in Речено-сторено |

Хроника на предизвестеният провал на цацаратурата:

  1. Обвинение за диверсия срещу протестиращ, прескочил загражденията пред НС – безславно прекратено след бурните освирквания на юридическото братство
  2. „Проверка“ образувана срещу действащият президент Република България за престъпление по служба – безславно прекратено след прочит на Конституцията по телевизията.
  3. Грешка? Процесуален и прочие инат – повдигане на обвинение в опит за убийство на Пееffски без да са налице данни дори за заплаха срещу него – смях в залата за всички зрители с изключение на задържаните, на които по обясними причини не им е особено смешно. Въпросната грешка, почти уби един от „убийците“.
  4. Обиски и прочие „процесуални“ действия в КТБ, уж по сигнал на Протестна мрежа – давани по телевизията и мотивирани с издирването на преки доказателства, че Цветан Василев е поръчал KFC и си пази заявката, ведно с касовия бон в чекмеджето на бюрото……
  5. Задържане и обвинение на подуправител на БНБ, отново във връзка с КТБ
  6. Вижте последните три точки и вероятно ще си обясните недоумението ни от това, че цацаратурата гласно недоумява КОЙ разклати банковата система?
  7. Задържане и обвинение по чл.107 НК на петима нещастни ид@@@и писали нек‘ви неща в интернет, докато онзи-който-иска-да-е-пак-премиер ги плещи, ката ден по теУевизоро.

И още и още и още.

Не знам за вас, но на нас ни писна!

Цаца, GO HOME!

 46436_3884693806806_337064140_n

По идея на Константин Сименов и в съучастие на ОПГ „Адвокати“ в качеството на съизвършители, а именно пишещият тези редове, Иван Петров и прочие знайни и незнайни участници…..

Автор на колажа е Владимир Дойчинов

Споделяне

1 Comment

  • mirkar каза:

    Хрониката на провала започва, според мен, още с първите му стъпки като главен прокурор. Подслушванията, докладвани от Станишев; Костинбродската афера; Театралните постановки на Заместника му Сарафов…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Copyright © 2010-2024 БлогА All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.