0

Вятър и мъгла

Posted by Хаджигенов on 28.09.2014 in Речено-сторено |

Нещо, напоследък не успяваме да стигнем до писане, щото органите най-накрая ни хванаха цаката. Доста време, храним обилно всяка една власт досега и явно на органите им писна и решиха да ни създадат, толкова много работа, че да не успяваме да пишем. :)

Е, явно не им се получават нещата във всяко едно направление.

Повод за днешният ни, макар и кратък хейт е широко оповестеното съобщение от МВР, че по време на продължилите повече от една година, нямало задържани лица на протеста, не са събирани лични данни от протестиращите и всичко на всичко протеста е бил охраняван от цели 811 джандари……..

Баси, кво нещо, а?

Както добре, знаете всеки път, когато властта се държи с нас, като с идиоти, ние лично се чувстваме длъжни да им покажем, че всъщност това, което виждат насреща си е огледало…….

Не, друго.

Както и да е.

Ние лично, бяхме достатъчно време на протеста и имаме вредния навик да вярваме на очите си, а не на МВР, които ако бяха Пинокио, нямаше да имаме нужда от космически полети до Марс, а щяхме да стигаме до там пеша, вървейки по носа им……

Това не е всичко, обаче.

Предвид, относителната ни известност по повод непрекъснатата ни война с незаконосъобразните действия на отделни милиционери и цялото ведомство по време на протеста, телефона ни светеше в червено от непрекъснатите обаждания на задържани и техните близки.

Всичко това ни накара да напишем във блогА неизчерпателен наръчник за поведения на протеста и най-вече, какво да правим ако ни задържат.

Въпросната публикация има няколко хиляди уникални прочита само при нас и стотици споделяния.

Както и да е.

Мразим, неистово да се държат с нас, като с идиоти!

Поради което, моля всички, които са задържани на протестите, съставяни са им актове за административни и прочие нарушения за и във връзка с протестите да ми изпратят по едно копие от заповедите за задържане и или каквито документи имат по въпроса на hadjigenov@abv.bg

Моля, споделяйте това, колкото се може повече.

To be continued……. обещаваме

Споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Copyright © 2010-2024 БлогА All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.