За контакт, правила

10

nikolay (a) hadjigenov com

+359 88 88 44 566

Дейност:

Наказателно право.

Непозволено увреждане.

Търговско право, данъци, финанси. Авторски права – патентен адвокат (представител по индустриална собственост), обезщетения, застрахователно право.

What we do:

Crime law.

Tort law.

Trade law, taxes, financial law. Copy rights (Patent attorney), obligations, insurance law.

 

Правила:

Всички материали в сайта/блог могат да бъдат ползвани свободно, изцяло или частично от трети лица за всякакви законосъобразни и некомерсиални цели. Единственото условие е да бъде посочен източника и да бъде публикуван линк към блога или конкретния материал.

Rules:

All materials in this site/blog may be used freely, in whole or in part by third parties for any lawful purpose and non-commercial. The only condition is to be referred to the source and to publish a link to blog or the material.

 

NB:

Понеже зависи само от мен, Ви информирам, че няма да бъде предоставяна, каквато и да било информация, за каквото и или когото и да било от сайта на никакви органи, служби и прочие, включително АйПи адреси. Нещо повече, такава информация не само не се съхранява, но и благодарение на един приятел се изтрива на всеки няколко минути! Въпреки това, ако съответния съд разпореди да бъде предоставена такава информация, ще бъде оповестено навсякъде в медиите, както и на видно място тук!

NB: Правила за коментари на публикациите!

Доколкото блога е частна собственост и не е форум си запазвам правото да трия всички коментари и или потребители по собствено усмотрение!

 

Share

10 Comments

 • Хаджигенов каза:

  European Lawyers – European Lawyers, Solicitors and Law Firms based in Europe.

 • Хаджигенов каза:

  Прави ни впечатление, че празнично са се активизирали, различни “коментатори”, които не си дават сметка за две неща:

  1.Всички коментари и най-вече нецензурните минават през одобрение.
  2.Знам, че ви е сложно, ма що си мислите, че като сте в нета и сте анонимни?
  Или щото сте си регистрирали поща в яху или някъде другаде и можете да пишете и правите квото ви хрумне?

  NB: Никой не е анонимен в нета!!!!

  Aко решим, че с коментaрите си нарушавате някой закон, добре е да знаете, че намирането на АйПи адрес, би ни отнело 30 секунди, както и още толкова за да намерим физическия адрес зад него. Малко повече, време би ни отнело, ако сте използвали прокси…….
  И няма никакво значение, дали живете в Лондон или на г**а на географията или ползвате пакистанско прокси, ако ме разбирате какво искам да ви кажа! :(
  п.с. СпИциално за неразбралите ще направим уточнението, че нарушаването на закона и добрите нрави има еднакви последствия за всички.

 • Хаджигенов каза:

  Някои допускат грешката, че това е форум?
  Е, не е!
  Тук е мястото, където изразявам своите мисли.
  Всички са добре дошли, докато спазват добрия тон.
  Заради тоталната, словесна война забраних коментарите през ФБ, а току-що изтрих един новорегистриран потребител, успял да направи цели три мнения. Ако това се превърне в практика, коментарите може би ще изчезнат съвсем. Няма проблем да се изразява свободно, каквото и да е мнение, но когато се спазват елементарни правила за общуване.
  Идеята, че точно в моя сайт, ще водите войни с мен или с други потребители е изцяло погрешна и води единствено до бан!

 • Krasimir каза:

  Поздравления за добрата работа адвокат Хаджигенов! Искрено съм впечатлен и се радвам на работата Ви! Надявам се и аз някой ден да успея да се преборя с полицията, като Вас!
  Поздрави!
  адв. Красимир Кръстев от Сливен.

 • AnnaWeight каза:

  Гледaм от чужбина какво се случва в София. Потресена бях от жестоките побои над младежи. Одеве гледах и Люба Кулезич на разговор с журналист, разговарял с Божков и обвинен в измяна и други хора, които пък искат промени в телевизията. Мисля, че вие , адвокат Хаджигенов, трябва да се свържете с тези хора от телевизията, да имате много приятели, подкрепа, разбиране. Да не сте сам, трябват много и най-различни хора, разбирaще от различни професии и неща. Вие сте юрист, те пък разбират медиите и на тях трябва да се помага но и те на вас. Много искам да ви подкрепя, но за съжаление съм вече стара и имам рак. Но много искам България да се оправи. А вие си запазете здравето и радостта от живота, бъдете с приятели и не оставайте сам в борбата.

 • AnnaWeight каза:

  Огнян Стефанов се казва журналистът. Извинете моето дълбоко невежество. Отдавна съм в чужбина и съм се откъснала от България. Явно този журналист много неща знае. Хора, свързвайте се, бъдете заедно, помагайте си. Не давайте да ви пребиват, пазете се един друг, бъдете здрави,радвайте се на животa,въпреки трудностите, радвайте се на всеки ден и заедно имайте бъдеще. Престъпниците ще искат да завладеят и мозъка на хората.

 • AnnaWeight каза:

  Много съм благодарна, че видях кадри от протеста и видях пострадалото от полицаите мопмиче. Успокоих се, че тя и Евгени Марчев са живи и са наред. Дaно да са здрави, на всички ви желая силно здраве. Много ми се иска да видя и чуя и за Димитър Педев, дали ще оздравее, как му е здравето. Дали не биха могли всички хора от протеста, които са били по някакъв начин малтретирани да се съберат на едно място и да предприемат някакво искане към полицията. Особено под колоните – те са извадили голям късмет да са живи. Могло е да бъде много по-зле. Мисля, че за полицията това не е някакво изключение , а по-скоро установена практика, от стари времена, добре отиграна и тренирана, щом цяла глутница полицаи се включиха без най-малко съмнение, дори площада, пред камерите от телефоните. Технически прогрес – телефони с камери – явно, това полицаите не съобразили. Но те явно се смятат нещо като платени, на заплата убиици.
  И БСП и всички други, са само чиновници, не са никакви партии с идеи, нямат никаква идея кой е народът им. Отчуждили са се от народa си и се смятат за нещо отделно.

 • ivelina каза:

  Здравейте, г.н Хаджигенов,

  Искрено Ви поздравявам за смелостта да изравявате себе си и нещата, в които вярвате!
  За разлика от Вас, аз съм сам воин-от години се боря с един директор ,дерибей,с апатията, безхаберието на колеги в училище.
  Признавам- трудно е!

  Благодаря Ви за примера-тук, по моите ширини няма и следа от това!

 • nipi80 каза:

  Уважаеми адв. Хаджигенов, предполагам, че сте изключително добър и компетентен в своята сфера, но с писане на мейли до manfred.weber няма да постигнете нищо. Съжалявам че така ви пиша, не знам как по друг начин да се свържа с вас. По силата на ЕС право те могат да не ви отговарят, защото това спокойно минава в графа национални проблеми и те нямат нито право нито задължение за намеса във вътрешните работи. Ако има нарушение на правото на ЕС обаче трябва да се произнесат. Комисията има право да сезира ПЕС включително. Преди месец пуснах подобен текст на един приятел от протеста Н. Ананиев, ако желаете ще ви изпратя и на вас текста на тази декларация, с която ще ги събудите. Общо взето е за нарушение на договора за присъединяване, във връзка с чл. 2 от ДЕС. Това по правната страна, за да има и политически отзвук там ви трябват поне 1 милион подписа било онлайн, или членска маса от национално представени организации или сбор от двете, защото това де факто ще бъде равносилно на рефердум за напускане на ЕС. Имам желание да помогна на каузата ви с каквото мога, а право на ЕС и конкурентно право и ЕС бюрокрация бяха моята специалност, живея в down under и вече не практикувам. Ако имате желание, моля пишете ми на мейла, ще ви изпратя текста и на вас. Желая ви успех

 • Kosta102 каза:

  Във връзка с изказването на Б.М.Борисов, че в България се ползуват ваксини с изтекъл срок на годност възниква следният въпрос:
  Мога ли да предявя граждански иск срещу лицето Борисов за това, че ми причинява безпокойство, страх, безсъние и т.н. – накратко казано проблеми влошаващи общото ми здраве?

  От септември 2021 г. съм напълно ваксиниран, за мога да пътувам свободно по света.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Copyright © 2010-2022 БлогА All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.