За контакт, правила

4

nikolay (a) hadjigenov com

+359 88 88 44 566

Дейност:

Наказателно право.

Непозволено увреждане.

Търговско право, данъци, финанси. Авторски права – патентен адвокат (представител по индустриална собственост), обезщетения, застрахователно право.

What we do:

Crime law.

Tort law.

Trade law, taxes, financial law. Copy rights (Patent attorney), obligations, insurance law.

 

Правила:

Всички материали в сайта/блог могат да бъдат ползвани свободно, изцяло или частично от трети лица за всякакви законосъобразни и некомерсиални цели. Единственото условие е да бъде посочен източника и да бъде публикуван линк към блога или конкретния материал.

Rules:

All materials in this site/blog may be used freely, in whole or in part by third parties for any lawful purpose and non-commercial. The only condition is to be referred to the source and to publish a link to blog or the material.

 

NB:

Понеже зависи само от мен, Ви информирам, че няма да бъде предоставяна, каквато и да било информация, за каквото и или когото и да било от сайта на никакви органи, служби и прочие, включително АйПи адреси. Нещо повече, такава информация не само не се съхранява, но и благодарение на един приятел се изтрива на всеки няколко минути! Въпреки това, ако съответния съд разпореди да бъде предоставена такава информация, ще бъде оповестено навсякъде в медиите, както и на видно място тук!

NB: Правила за коментари на публикациите!

Доколкото блога е частна собственост и не е форум си запазвам правото да трия всички коментари и или потребители по собствено усмотрение!

 

Share

4 коментара

 • Хаджигенов каза:

  European Lawyers – European Lawyers, Solicitors and Law Firms based in Europe.

 • Хаджигенов каза:

  Прави ни впечатление, че празнично са се активизирали, различни “коментатори”, които не си дават сметка за две неща:

  1.Всички коментари и най-вече нецензурните минават през одобрение.
  2.Знам, че ви е сложно, ма що си мислите, че като сте в нета и сте анонимни?
  Или щото сте си регистрирали поща в яху или някъде другаде и можете да пишете и правите квото ви хрумне?

  NB: Никой не е анонимен в нета!!!!

  Aко решим, че с коментaрите си нарушавате някой закон, добре е да знаете, че намирането на АйПи адрес, би ни отнело 30 секунди, както и още толкова за да намерим физическия адрес зад него. Малко повече, време би ни отнело, ако сте използвали прокси…….
  И няма никакво значение, дали живете в Лондон или на г**а на географията или ползвате пакистанско прокси, ако ме разбирате какво искам да ви кажа! :(
  п.с. СпИциално за неразбралите ще направим уточнението, че нарушаването на закона и добрите нрави има еднакви последствия за всички.

 • Хаджигенов каза:

  Някои допускат грешката, че това е форум?
  Е, не е!
  Тук е мястото, където изразявам своите мисли.
  Всички са добре дошли, докато спазват добрия тон.
  Заради тоталната, словесна война забраних коментарите през ФБ, а току-що изтрих един новорегистриран потребител, успял да направи цели три мнения. Ако това се превърне в практика, коментарите може би ще изчезнат съвсем. Няма проблем да се изразява свободно, каквото и да е мнение, но когато се спазват елементарни правила за общуване.
  Идеята, че точно в моя сайт, ще водите войни с мен или с други потребители е изцяло погрешна и води единствено до бан!

 • Krasimir каза:

  Поздравления за добрата работа адвокат Хаджигенов! Искрено съм впечатлен и се радвам на работата Ви! Надявам се и аз някой ден да успея да се преборя с полицията, като Вас!
  Поздрави!
  адв. Красимир Кръстев от Сливен.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Copyright © 2010-2020 БлогА All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.