1

Айвъри Лийг

Posted by Хаджигенов on 09.10.2011 in кулТурно |

„Българската Айвъри лийг, за разлика от американската, включва ВИФ, Магнаурската школа в Симеоново, Югозападния университет в Благоевград, Библиотекарския институт, Ветеринарния институт в Ст. Загора и още 1-2 вуза.“

д-р Тони Филипов  :mrgreen:

Ей, тва доктора е голям работа! Направо се изтърсих от хилеж от стола, като за малко не си счупих врата, четейки ежеседмичният му обзор: „Из делниците на един луд“, но си струваше. Та, за това ще го споделя и с вас.

Бай дЪ уей, гледам, че на доктора му е останала още някоя и друга бройка от втората му книга, та се сетих, че си я поръчах точно преди морето и я получих с убийствено посвещение :shock: и съвсем отговорно ви я препоръчвам!!!! Доктора, като един човек намиращ се близо до масите я е направил достъпна и от обективна страна – книгата е на цената на шише пърцуца от хоремага или на малка ракия и салата в кварталното кръчме.

Гарантирам, че ще ви донесе повече опиянениие и наслада от пърцуцата!

Споделяне

1 Comment

  • Хаджигенов каза:

    Неимоверно съм удовлетворен от факта, че блога се посещава не само от определена група читатели от тъмната страна, но и множество други хора, предимно интелектуалци. От къде знам, че са интелектуалци ли? Ми, от онзи ден до сега получих Н на брой мейли, съобщения и прочие, с които ме уведомяват, че правилното изписване е Айви Лиг.
    Благодаря, много на всички, защото за разлика от Него, ние сме обикновени хора и грешим, достатъчно често!
    В конкретния случай, „грешката“ е умишлена: „Айвъри Лийг” в смисъла на Джон Кенеди Тул, „Сговор на глупци”, С. , 1989 г. , стр. 189: „А той все за полицията говори, направо я обича! Като завърши училището, направо да си помислиш, че се е дипломирал от Айвъри Лийг. Толкова се гордееше!”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Copyright © 2010-2024 БлогА All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.