0

Good moooooorning, Мутриленд!

Posted by Хаджигенов on 10.02.2013 in Goooood morning, Мутриленд |

Начи, честно да си признаем, ситуацията все повече отива на изуй гащи?

427343_604932979520700_1914101935_n (1)GD

Без извинение.

Няма ден, последните почти четири години, управляващите да не из***т по едно голямо нещо, дето ако утре дойдат извънземни учени ще им отнеме някои и друг еон време за да вденат за кво точно иде реч.

Абе, като казахме еон, та се сетихме (случайно) за ЕОН, ЧЕЗ, Софийска вода, Топлофикация, ФандУпкова* – мамцу им п***м фашистичку на всичките!

Ма, ние сами сме си виновни!

Ей, го бе дори албанците натириха на кучето в г**** ЕОН, щото лъжат, мажат и никакви инвестиции не са направили.

Я, да видим кой вдига ръка там ъгъла?

А, благодаря!

СпИцИално за таралежа и обкръжението му ще направим уточнението, че тва рушветите не са инвестиции!

Е, как що, бе?

Ми, щото инвестицията предполага възвращаемост. Да сте видели у нас политик да е върнал рушвет?

Най-много да обясни, как тъща му, му ги е дала и са били изкарани с честен труд през целият и 238 годишен трудов стаж. Отделна тема е, че тва тъща да даде на зет нещо различно от смес на стрихнин и цианкалий по равни части е аномалия, която ако не е за психиатър е поне тема за докторска дисертация от типа „Половите изкривявания при завряните зетьове“.

Да, бе?

Докторски дисертации имало само в пожарната?

Баш там, нямат място, ма тва една друга тема.

Айде, че пак се отнесохме, като президент на Консултативен съвет. То и тва е един президент, колкото Велчев беше главен прокурор, ма карай.

Ей, като казахме Главен прокурор, да не си помислите, че сме зарязали темата?

Сакън!

Даже сме приготвили чернова, имаме заглавие и прочие и аха да размахаме писалото и новия главен, дето ние лично бяхме много против избирането му, не за друго, а щото идеите му за правоприлагане нямат общо с правото, а и като се сетим, чия кандидатура беше…… и той, току вземе, че срита по кокалчетата публично, я таралежа, я началника му и ни постави в едно неудобно положение, по отношение на очакванията?

И ние сега, седим и чакаме да видим – сторило ли ни се е или верно имаме главен прокурор? Дето вика народния гении да внимаваме с началника, че не е ясно, къф точно ще излезе. Ма, при всички положения ще го споменуваме и него, де.

Абе, като казахме прокурор, та се сетихме, че в проКуратурницата са подгонили всичкото прокурор да ходи на семинари. Видяхме програмата и трудно преглътнахме сълзите си на умиление, щото първите два семинара са по наказателно право и процес?

Всъщност, правилно са ги почнали с наказателното, щото гледайки резултатите им в зала, нас ако питате трябва да ги върнат, направо в трети клас, а не в трети курс на университета? Ма, така ще е, като се оставиха да ги командорят милиционери с интелект и образование рядко надвишаващи нивото на бръснаро-фризьорския институт?

После, като ви разправяме, че имаме чувството, че сме завършили не право, а ветеринарна медицина да не се чудите, що?

Ей, тука ще отворим една скоба. Начи, няма да е зле и някои съдии да идат на курсове по процес, щото тука ни попадна една фундаментална присъда на Окръжен съд Видин – наказателна колегия, според която неодобрените от съдия протоколи за претърсване и изземване, поради липса на неотложност, няма пречка да бъдат годни доказателствени средства в наказателния процес, щото са събрани от надлежен орган……………………..?

Затваряме скобата, щото ни иде да хукнем с писъци на някъде, по възможност извън Слънчевата система.

Тва, което ни събори от стола, обаче е семинар номер три, а именно: антитероризъм?!

Ай, сиктир бе?!

До, там ли я докарахме, прокуратурата да ни брани от тероризЪма? Че, то ако щете, прокуратурата по тероризЪма работи, като патоанатомите – postmortem?

Отделно от това ЦеЦерон каза, че нямаме проблеми с тероризЪма, нищо, че посочи с крак  Хизбула, като извършител на атентата във Бургас?

386590_3912641025469_360380022_n

От което, можем да направим обосновано предположение, че или таралежа е казал, както обикновено „истината“ или в прокуратурата се запасяват с противогази, йод, семинари и прочие, профилактично?

Както и да е.

В този ред на мисли имаме едно предложение, така да се каже.

Абе, ще ни се да обърнем внимание на Хизбула и всички останали заинтересовани, че всъщност единствените виновни за горното се намират на бул.“Дондуков №1 и №2“, както и в грозната сграда, срещу Коня. Отделно от това домашните им адреси за посещения и прочие визити на учтивост са предимно във Бояна и отчасти в кв.“Изгрев“, като шестте възможни адреса на част от лицата да не ви смущават, щото имотния регистър е публичен.

Ми, така де!

Що, все ние да им сърбаме попарата? Тъкмо следващите ще се научат, че всеки сам си носи кръста. Тия, няма как да научат, каквото и да било по чисто обективни причини.

NB: Ние, може да сме смирен, рабски и прост народ, но от десетилетия мирно съжителстваме с евреи, араби, перси, палестинци и прочие!

И те с нас!

Така че уважаеми, бъдете така любезни да ги посещавате лично!

Аз мисля, че всичко това, което имаме като премиер е възможно благодарение на късата памет на всичко онова, което имаме като общество.

*…… …….!

Агент Буда?

Принципно сме склонни да се съгласим с всичко написано по темата и не, няма да ви говорим и ние.

Макар, че като стана дума……… споко бе, нали казахме, че няма да се разпростираме и ние по темата? Само да отбележим, че според нас, обективно погледнато, това което имаме, като агент Буда е по-скоро една голяма Дуда, което е възможно, поради предположението, че последното лице или обратната му част в зависимост от гледната точка на колегите, плюска на аванта със страшна сила.

Иначе на ‘сички е ясно, че службите са го цедили веднъж да им докладва за контактите си в престъпния свят и втори път, когато въпросната  Гуда* е нагазила лУко, са почнали да я бачкат и в тази посока при това съдейки от материалите ползата, като доносник не е била голяма, за разлика от другото.

И един въпрос, който никой не зададе, а той потвърждава тезата за агент Дуда: на нас лично особено ни е интересно, защо аджеба, въпреки че е разработван по всякакъв начин, не му е отнет лиценза за охранителната дейност?

Чадър?

Кой?

Защо?

………………… и прочие риторични въпроси.

Още повече ако не ни лъже паметта и тва беше една дейност, щото докато Неговата фирма „пазеше“ ING банката, именно един от Неговите охранители духна с инкасото и после имаше едни сърцераздирателни ТВ призиви от типа:

 – Левски, сдайся!

 – Н‘дей прави ромски работи и прочие алабализми.

Ма, оня да не е луд да гледа българска телевизия.

Та, така.

Чудим се само, какво трябва да стане още, та тоя оскотял народ да вдене, че изборите у нас не решават нищо?

Или двайсет години са малко, а?

И за финал ще ви споделим тва, дето го сънуваме напоследък.

Да, бе?

Как ли, не сме разказали на толчава аудитория за еротичните си сънища, та после да спиме на балконя, посред зима….

:mrgreen:

I have a dream ……….

 Plamen Darak

Само не знам, защо трябва да чакаме изборите или Хизбула?

Речник на използваните чуждици и съкращения в публикацията:

* Онзи-чието-име-не-се-произнася е от Банкя

** Ежко Ежков – същият известен още като Цветан Цветанов от МВР

* Текста е на големият Христо Комарницки

** ФандУпкова – по Георги Дренчев

*** Гуда – едни големи, кръгли топчета, с които си играехме, като деца на пясъка

Автор на колаж 1 е Георги Динев

Автор на колаж 2 е Владимир Дойчинов

Автор на колаж 3 е Пламен Дарак

 

Споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Copyright © 2010-2024 БлогА All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.