0

Gooood morning, Мутриленд

Posted by Хаджигенов on 15.08.2013 in Goooood morning, Мутриленд |

Жега!

Жега и пот ни тече по гърба отзад……………….., та за тва няма да ви питаме как сте?

Знаем, не за друго.

А, само да отбележим между другото, че до обяд в тая жега по три бирички са тъкмо на място.

Сладолед ли?

Може бе, ама после.

Ако и някои да  го приемат и като мезе за бирата, на нас ни иде леко прекалено. Тва, все едно да искаш да направиш с жината и оная хубавата комшийка от горния етаж…..тройка.

Не, че е лошо, ма човек трябва да си знае възможностите на организъма. Щото толкова хубаво, рядко е на хубаво.

Нас ако питате, никой път.

Ма, кво пък.

Винаги можем да потърсим оправдания в жегата?

Най-много да поседиш на балконя неделя-две, докато ти избледнеят синките от справедливия женски гняв.

Не, ли?

Напоследък жегата е ударила всички, ма поголовно и в тоя и в ония смисъл. До степен, ние самите да се чувстваме, почти нормални и сред равни.

Ей го, бе оня ден едно нещо, дето не само му викат вестник, ми и го продават за такъв ни уведомиха, че при нас на село имаме нов квартал или си е оня стария, ма го именували, незнайно защо на женски полов орган? Начи във всеки друг случай бихме били сигурни, че зад тази провокация стоят я комунистите, я Иван Костов. Онзи-който-иска-пак-да-е-премиер не е, щото за подобно нещо се изисква определено ниво на идейна израстналост, многократно надхвърляща Винету и индианците. Нищо, че му въртяха баници и баклави почти четири лета.

21404_10200191251774991_346277669_n

Начи, решено!

От жегата ще да е.

Щото останалите ни предположения, биха били прекалени и не за пред хора. Ако и нас да ни напича по плешивото теме, същото слънце.

Божкеееее, а на нас читателите ни намират кусури на запетайките и членовете? Ма, тва щото нас ни чете по-отбрана публика. Абе, дет се вика почти сме го докарали на „Шоуто на Слави“

Почти?

Щото и там едните го гледат, щото го харесват, а други щото го мразят. Наясно сме, че подобно сравнение е доста нескромно, въпреки наличието на някои далечни прилики в начина на възприемане от аудиторията.

Както и да е.

Медии, кво да ги правиш.

Като гръм ни удари из онези дни, новината че онзи-който-иска-пак-да-е-премиер бил най-доброто на пазара на труда за премиери?

553045_10200175973993056_812276822_n

Във битието си на обикновен адвокат сме се нагледали и наслушали на купища, чутовни дивотии от всякакъв характер, но не бяхме чували, че имало пазар на труда за премиери. Обективно пазар няма как да има, защото премиера е един за някакво време, второ от кандидата за такъв се иска поне да е грамотен. По силата на един куп „правилни“ управленски решения на едно предно правителство, досущ като сегашното, имахме относително за кратко време, в качеството на премиер един индивид не прочел нито една книга, освен онази за индианците, като и тва е спорно де, и дето риташе топка в работно време, ма тва са слабостите на демокрацията. В демокрацията всеки идиот може да стане нещо за кратко. Ма, опцията е еднократна. Което иде да рече, че дори и да има пазар за премиери, на нас лично ни дреме за горепосочения и иженарицаем……. пазар за премиери

Абе, вярваме стоплихте за кво, точно иде реч.

Другата чутовна новина, запалила пламък в сърцето ни е, че същия онзи щял, бил да си прави профил в лицевата книга……….

1174538_10200190056825118_2059576911_n

Може, ма тука шут по топката с боц, няма как да е от полза. Начи, направихме неистов напън в опита да си представим онзи-който-иска-пак-да-е-премиер, като кво точно ще прави в социалните мрежи, ма нещо не ни се получи.

Ей, тва е.

За тва ще поспрем малко с напъните, че да не си докараме разширени вени на некое неподходящо за целта място.

Да си признаем честно на моменти се чудим, поради що се напъваме да пишем некакви смешни неща, когато можем просто да ви препоръчаме да четете изявленията на МВР? По времето на Цвинокио бяха повече гротескни, отколкото смешни, но и напоследък „не гонят поражняк“.

Всъщност, направо са си в рубриката „Нас не догонят“!

Ето, бе заглавие по тяхно изявление:

„СДВР – юристът на Топлофикация провокирал убийците си“?

Тва, сериозно провокиране ще да е било?

За да го убият от бой?

Колкото и във въпросното изявление, цитирано в статията да пише, че е умрял от масивна черепно-мозъчна травма. Демек, така са го били, че са му пръснали черепа, но по-важното е, че покойният ги е провокирал. Начи, ако си беше мълчал, още щеше да си е при парното?

Направо, пяна ни излиза на устата, като ги четем тия изявления на МВР.

От смях де, не от друго.

Абе, ако не биеха толкова много и лошо, щяха да надминат по смехотворност всички напъни на творящите в сферата на хумора.

Айде, че ни е време за друга бира.

Речник на използваните чуждици и съкращения в публикацията:

*Онзи-чието-име-не-се-произнася е от Банкя

Автор на колажите е Владимир Дойчинов

Споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Copyright © 2010-2024 БлогА All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.