0

Good mooorning, Мутриленд!

Posted by Хаджигенов on 16.11.2013 in Goooood morning, Мутриленд |

Как сте бе граждани и вие политически екскурзианти, тоже?

А?

Не ви чуваме, нещо.

Карай.

На кой му пука и без това…….

Онзи-който-иска-пак-да-е-премиер от политически труп се превърна в политически шут.

Смешно е, нали?

Още по-смешно ще стане, когато от шут се надене на шут! С всичка сила, премерен точно в центъра на долната част на гърба му, даващ му насока къмто все още неасфалтирания  Млечен път или към СЦЗ*.

Ей, размечатахме се нещо….

Защо, политически труп ли?

Бихме могли да обясним и да аргументираме основно, например защо Костов е политически труп. В случая с онзи-който-иска-пак-да-е-премиер не виждаме смисъл, а и го правим вече четвърта година, та ако някой не е разбрал да разрови писанията ни. Може, дори да не ги чете, само да гледа картинките и ще му стане ясно.

Все пак с риск да ви досадим окончателно ще подванайстим, казвайки, че не разбираме абсолютно, ирационалния страх изпитван от мнозина иначе умни и образовани люде, да не се върне онзи-който-иска-пак-да-е-премиер във властта?

Е, няма!

И ни писна да обясняваме защо.

Очевидно е или дето вика един приятел на държавна служба – ушевидно е.

Шут, щото застана на челна стойка само и само да яхне протестите, включително, чрез неистовото лизане на всевъзможни и за наше съжаление, изцяло виртуални задници на политически лидери и лидерчета, само и само да се прилепи някъде, като срамна болест на магистралка…….. та за тва и си спретнаха сбирка в Пловдив днеска.

Що в Филибето ли?

Знам ли, ве майна?

Сигурно, щото там общинската и държавна администрация са все техни хора и ще се съберат на мегданя два-три файтона хора. Макар, че ние лично имаме чудесни впечатления от пловдивчани и може би, те ще им набият шутовете и ще ги изпратят на майната си?

Демек, някъде по-далеч, а?

Както и да е.

Приключваме тоя въпрос, че не е сред актуалните за деня.

Абе, като стана дума, верно ли властта протестира срещу гражданите, искайки им оставките, а?

Баси?!

Немаше как и тия да не влезнат с двата крака в историята.

То, аслъ да не му е скучно на Баце там. Само двамата с цветана на мисълта?

Нали, друго си е и като техните водачи и учители и те са там?

Начи, докараха една гора народ на екскурзия в София, както и предния път. Такива, дето журналистите ги питат, знаят ли кой е премиер и те викат, че сега не могат да отговорят?

Макар, че нас ако питате, съвсем правилно си отговарят хората.

1456032_10200726247909560_1279869877_n

Що се хилите, бе?

Вие, знаете ли кой е премиер сега, а?

Не, нали.

И те така…

Иначе, тия са точно толкова жалки, колкото беше и онзи-който-иска-пак-да-е-премиер. И точно толкова интелектуално импотентни, разбира се.

Абе, ние понеже четем, кви ли не неща, съвсем безразборно та ни хрумна, че ситуацията redskins/БББ съвсем наподобява отношенията между ситски лорд(господар) и ученик – единият въплъщава могъщество, а другият жадува за него. Правилото за двамата(учител-ученик), цели да отсее слабите от редиците на ситите и в тях да останат само силните.

Слава Богу, тва работи само на хартия. Ноторно е известно, че накрая бунтът побеждава, а ситите са навряни в г*** на вселената.

Иначе, работата е съвсем ясна.

Баце ни плашеше с станИшеФФ и Доган, сега redskins ни плашат с Баце?

1391983_465710480208578_1071150914_n

И за чий са ни, тия всичките, а? Без извинение…..

Последно и ви оставяме, че току-що научихме, че са се продали последните билети за някъде си, та за тва ще идем на летището да видим няма ли някоя last minute възможност. Щото, да не стане, като в оня виц:

“Завтра, в шести часов утра на Сибирском вокзале с багажом…..”

Начи, ще ни се да ви обърнем внимание върху един незначителен факт, че напоследък кьораво, куцо и сакато се упражнява в преглеждането по вентилаторния метод на някой нормативен акт, след което въз основа на прочетеното, копираното и прочие се изгражда позиция, която в 100% от случаите е изцяло погрешна.

За сметка на това звучит хорошо, да?

Та, да ви кажем, че ако с прочитането на един или няколко закона, както погрешно си мислят и повечето счетитата се научаваше правото, нямаше да има нужда от 10 кървави семестъра в правния факултет и после още цял един живот чтение. И като казваме кървави, имаме предвид точно това.

И не, тва не е дребнаво заяждане, а се опитваме да ви кажем нещо. Щото, прави ни впечатление, че пишейки нещо, по правило срещу властта, която и да е тя, но задължително е нещо неудобно за нея и за сметка на това правно издържано, тутакси ни нападат яростни орди, червени орки, размахващи по някой гол цитат от някъде и с ясното убеждение, че то правото е, ей такова нещо – фащаш един текст, изчиташ го и си готов. Малиииии, па ако цитата е срещу протеста, става една, не ви е работа.

Та, така.

Далеч сме от мисълта, че ще укротим орките, ма той и цветана на мисълта беше научил правото за три семестъра следдипломна квалификация.

Та и друго наблюдение правим – тия червените орки са по-отвратителни и от герберастките орди. Не, че и ония вдяваха нещо, ма на орките само крайцера „Аврора“ им е в главите, баси?

Та, по тоя повод се сетихме по какво се познава истинският болшевик?

Ми, него с факти не можеш да го събориш…..

1459207_10200746311211130_838072137_n

Последно и ви оставяме. До тоя извод стигнахме оня ден, когато един стар болшевик коментира един цитат в профила ни в лицевата книга:

„А, мы не в 1937 году живем, чтобы косить всех без разбору“, казвайки че по този начин са унищожили петата колона в Русия, тогава СССР………………………………..

Ей, тва е.

Тия от думи не разбират!

Грам!

Истината ли, къде е?

Ето я, бе. Не видите ли?

1460071_10200719898510829_978707884_n

988752_10201878182629345_407945942_n (1)

 

Речник на използваните чуждици и съкращения в публикацията:

*Онзи-чието-име-не-се-произнася е от Банкя

** ЦеЦерон – известен още, като Цецо борецО, Цецо шесте апартамента, цветана на мисълта и прочие вулгаризми

*** Redskins – красножопые или в книгите за Винету известни и като червенокожите.

****СЦЗ – Софийски централен затвор

Автор на колажите е Владимир Дойчинов

Автор на колаж 2 е Ивайло Ангелов

Снимките са забърсани някъде от нета. Моля ако някой разпознае автора да ни пише за да го обозначим, както е редно.

Share

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Copyright © 2010-2022 БлогА All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.