0

Време е

Posted by Хаджигенов on 05.12.2017 in Речено-сторено |

Повечето от вас знаят, че от твърде много години говорим за нуждата от революционни промени за да запазим идеята за демокрация и правосъдие у нас.

Безспорен факт е, че лека-полека за 28г. се върнахме там от където тръгнахме някога с тенденцията да стане и по-лошо.

Понеже на нас ни писна, а искрено се надявам и на вас, време е да вземе нещата в свои ръце.

И понеже революционните промени са възможни единствено чрез революция ви предлагам да грабнем оръжието и да направим онова, което трябва за да спасим себе си, децата си и страната си.

Знаем със сигурност, че правото е оръжие и за това смятаме да използваме именно него.

Конкретен повод е тема, която следим твърде отдавна, а именно поредното осъждане на България за действия на Цветан Цветанов в качеството му на министър на вътрешните работи.

Към момента сумите са в размер на 203 000 евро, които плащаме ние данъкоплатците, а правителството не прави нищо за да ги претендира и събере от Цветанов и това не е случайно.

За това и смятам да използвам правото, като оръжие и да принудим правителството да събере присъъдените обезщетения ведно с лихви и разноски от Цветанов и т.к. това няма да стане доброволно сме изготвили покана, която утре ще изпратим на министър председтеля, минстъра на финансите и на правосъдието с която ги поканваме в 7 дневен срок да заведат дела срещу Цветанов.

При неизпълнение в указания срок, ние в качеството си на гражданин ще заведем дела срещу правителството, физическите лица допринесли за вредоносния резултат, както и с огромно удоволствие ще сезираме главния прокурор за длъжностно престъпление, престъление срещу стопанството от горепосочените лица.

Можете да ползвате текста, като темплейт замествайки името и адреса със своите.

Покана

 

Ние лично утре ще изпратим поканата до адресатите по куриер с обратна разписка, а след изтичане на срока ще се заеме с делата.

Споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Copyright © 2010-2024 БлогА All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.