0

Престъпленията с власт са норма

Posted by Хаджигенов on 24.07.2019 in Речено-сторено |

Ще ми се да ви разкажа как започна денят ни днес.

Заедно с Арман Бабикян се явихме в Главна дирекция на полицията. Ние в качеството си на адвокат, Бабикян призован за разпит до тогава по все още неясни причини.

Обадихме си и дойде да ни вземе призовалият ни служител, именуван като Врабевски.

Не се подвеждайте по фамилията му, както често правите с другаря Путин, да речем.

Врабевски съвсем на око е къде 190см. висок и около 130литра разпределени съвсем равномерно навсякъде, което иде да рече че е съвсем малко по-дребен и слаб от Дуейн Джонсън.

Известно е, че не се впечатляваме особено, а и знаем със сигурност, че големия размер е недостатък, доколкото голямата мишена винаги е за предпочитане пред малката.

Както и да е.

Разпита приключи, преди да е почнал, точно както и очаквахме, доколкото от твърде много години съвсем професионално отказваме клиентите ни да съдействат на властта, която оказва незаконен натиск срещу тях,

Та, прокуратурата е образувала пр.пр. №26978/2019г. по описа на СРП по жалба на Ангел Джамбазки за някакви публикации в някакъв сайт.

Ще отворя една скоба, защо викат Арман за разпит.

От месеци кафявата част на медийното пространство е обявила покрай другите неща Бабикян за майката, бащата и не знам си още какво на фалшивите новини и собственик на една гора сайтове, хем собствеността на сайтовете е лесничка за проверка?

Готино, нали.

Затваряме скобата, доколкото горното не се нуждае от нищо друго освен от просто посочване на фактите.

От правната страна, няма нито една законна причина прокуратурата да образува проверка по която да вика Арман, т.к. каквото и да е написано по повод Джамбазки от когото и да е и без значение, колко се чувства той наскърбен и или значим, подобни хипотетични деяния са частен характер, т.е. прокуратурата няма място там.

Налице е абсолютно константна практика по въпроса.

От друга страна известно е, че откак прокуратурата е по-известна, като цацаратура законът се използва не по предназначение, а само като форма на натиск.

Сигурно се чудите, защо си мислим точно това, а не примерно, че все пак Ангел Джамбазки е евродепутат и писанията срещу него трябва да се възприемат, минимум като заплаха за националната сигурност?

Очевидно ако въпросния евродепутат по някакъв начин е част от националната ни сигурност, то ние не само сме го закъсали много яко, ми направо сме затънали до ушите в #deephorseshit.

Добре де, ще ви кажем причината, поради която тежката ни параноя е оправдана всеки път.

Така се случи, че Арман няма кола, която да запалят/взривят, както направиха с колата на професор Минеков да речем.

Така че не им остава нищо друго освен изпитаната репресия с прокуратурата и милицията по жалба на всевъзможни кафяви източници, техни служители и прочие.

Съвсем пресен пример са обвиненията на Георги Георгиев от Боец по жалба на редактора на кАнал 3.

Апропо на изгорялата кола на професора не е извършен оглед, не е иззета за разследване и събиране на доказателства, та да не си мислите, че параноята ни е просто професионално отклонение.

НиКОЙ не се и опитва да разследва нещо по въпроса, а умишления палеж е тежко престъпление, съчетано и с унищожаване и повреждане на чужда движима вещ за разлика от нечии писания някъде.

Просто пример.

Изводите ще си ги направите вие.

Вече не сте малки……

Последно и ви оставяме.

Възможно е, цацаратурата след няколко месеца да стане известна, като гешефтура.

Тогава, какво ще правите?

Риторичен въпрос не ни отговаряйте.

И да.

Незабавно след като стигнахме до офиса написахме няколко „псувни“ до съответните прокуратури по въпроса и им ги тропосахме, просто да знаят, че ние знаем и че нямаме навика да си оставяме магарето в калта, дори ако доживеем да ни съберат в една барака във Белене или на друго подходящо за целта място.

 

p.s. Готови сме и чакаме да погнат Биволите заради НАПleaks

Share

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Copyright © 2010-2021 БлогА All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.