0

Религиозна държава?

Posted by Хаджигенов on 09.04.2020 in Речено-сторено |

Пичове и вие шубета.

От онези дни, пратихме жалба до главния каскет на републиката, че докато всички сме заврени на кучето в @@@@@@@@, пардон стоим си по къщите и вместо извънредни мерки, имаме извънредно положение в цялата страна се извършват масови богослужения и не по-малко масови облизвания на една и съща лъжица.

Дори главния дезинформатор на републиката гЕнерал Майтапчийски олигави по телевизора някаква икона.

И да.

Знаем, че падишаха на републиката е набожен, като бабичка, ма именно лакеите му въздигнаха, нарушаване на мерките в престъпление, баси?

Съдейки от отговора на върховна административна каскетура религията (ма, само християнската де) не я касае извънредното положение и мерките, щото ще се забърсват с дезинфектант на нужните места и щото разбира се, вярата в светлото бъдеще, господь Бог и прочие, ни закони я касаят, ни извънредни положения?

Ф смисАл ако не сте разбрали всички сме рая, освен богопомазаните и властимащите, разбира се.

Някак си, въпреки падишаха със смешния червен конец на ръката, бяхме останали с впечатлението, че сме светска държава или поне според основния закон сме, като специално за министъра на прасовъдието ще направим уточнението, че основният закон е Конституцията на република България, не СМС от падишаха.

В крайна сметка, оказа се че обитаваме странна форма на религиозен социализъм в която вярата е на първо място в падишаха, чак след това началника Му.

Рая, шубета, каскети…..

Баси, к‘во нещо?

Share

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Copyright © 2010-2022 БлогА All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.