0

Религиозна държава?

Posted by Хаджигенов on 09.04.2020 in Речено-сторено |

Пичове и вие шубета.

От онези дни, пратихме жалба до главния каскет на републиката, че докато всички сме заврени на кучето в @@@@@@@@, пардон стоим си по къщите и вместо извънредни мерки, имаме извънредно положение в цялата страна се извършват масови богослужения и не по-малко масови облизвания на една и съща лъжица.

Дори главния дезинформатор на републиката гЕнерал Майтапчийски олигави по телевизора някаква икона.

И да.

Знаем, че падишаха на републиката е набожен, като бабичка, ма именно лакеите му въздигнаха, нарушаване на мерките в престъпление, баси?

Съдейки от отговора на върховна административна каскетура религията (ма, само християнската де) не я касае извънредното положение и мерките, щото ще се забърсват с дезинфектант на нужните места и щото разбира се, вярата в светлото бъдеще, господь Бог и прочие, ни закони я касаят, ни извънредни положения?

Ф смисАл ако не сте разбрали всички сме рая, освен богопомазаните и властимащите, разбира се.

Някак си, въпреки падишаха със смешния червен конец на ръката, бяхме останали с впечатлението, че сме светска държава или поне според основния закон сме, като специално за министъра на прасовъдието ще направим уточнението, че основният закон е Конституцията на република България, не СМС от падишаха.

В крайна сметка, оказа се че обитаваме странна форма на религиозен социализъм в която вярата е на първо място в падишаха, чак след това началника Му.

Рая, шубета, каскети…..

Баси, к‘во нещо?

Споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Copyright © 2010-2024 БлогА All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.