0

Разследване на ББР и лоши кредити

Posted by Хаджигенов on 09.04.2020 in Речено-сторено |

Пичове и най-вече вие каскети.

Въпреки, че отчитаме желанието на каскетурата за нищо правене, намираме за необходимо да праснем един сигнал до главния каскет на републиката срещу Стоян Мавродиев, досежно отпускането на 75 000 000лв. кредит на дружество без история, дейност, служители, обезпечение и прочие.

Също така, предвид факта, че главния каскет на републиката държи обществото да бъдем информирани, настоявам да науча, като как така няколко банки са натрупали 500 000 000лв. лоши кредити и защо се опитват да заобиколят закона за ликвидността на банките, указанията на Европейската централна банка и МВФ.

Точно по този начин е фалирана КТБ, според главния каскет на републиката, нали?

Настояваме отпускането на кредита да бъде спряно до приключване на разследването!

Също така бихме искал да бъде извършена ревизия на последният, като физическо лице, доколкото макар и високо платен, същият има доходи само от трудови възнаграждения, подавал е декларации, в които  биволите още преди години установиха драстични разминавания.

Доколкото ББР е държавна банка, това означава, че парите с които вероятно се злоупотребява са наши на данъкоплатците.

Ерго ако прецените, че ви е писнало да ви дерат, така както и тройната коалиция не ни е драла, можете да пуснате и вие по един сигнал през сайта на прокуратурата.

Прилагам текста на сигнал като прикачен файл, който можете да използвате ицяло или частично по свое усмотрение, макар че предлагам да допълвате единствено искания за проверка, разследване и или конкретни факти, за да не се обърне срещу вас някой ден.

Сигнал Мавродиев

 

Споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Copyright © 2010-2024 БлогА All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.