0

Известен!

Posted by Хаджигенов on 10.06.2013 in кулТурно |

Абе, гризе ни напоследък едно съмнение, че сме станали прекалено популярни, дет се вика: аха и да извадим на незрящите по едно око, ма понеже така или иначе, идея си нямаме на какво може да се дължи, тази ни популярност и скромно си мълчим. То и няма с какво да се похвалим толкова де: нито сме нещо красиви, нито се отличаваме с нещо по-така, добри сме само по душа и то не ‘секи ден?

Всъщност, съмненията започнаха да ни обземат още миналата година, когато в априлския брой сп.“Форбс“ за България ни класира на второ място в класацията за най-влиятелни блогъри, каквото и да означава тва, но до ден днешен, някак си не осъзнавахме степента на популярността ни?

Forbs

Днес, 10.06.2013г. ще остане завинаги, като паметна дата в историята на блогА, а и не само, т.к. вече сме осъзнали напълно собствената си и обществена значимост!?

Няма да ви мъча повече, за тва казвам направо: споменавали сме и друг път, че проследяваме линковете към блогА, с оглед спазване на споразумението за ползване на материалите, поради скука или просто, защото можем.

В статистиките на WP точно срещу линковете има Search Engine Terms и днес на видно място най-отгоре се мъдреше следният текст, търсен в Google и от там намерил блогА:

„Как да получа оргазъм“ – изписано на маймуница, като оригинала можете да видите на снимката.

blog stats1

Абе позасмях се, щото народа търси в гуглето, ‘кви ли не простотии, ма после ни стана интересно и копнахме текста в търсачката…………..

Ако щете вярвайте, ма загубихме и ума и дума за поне пет минути, което не ни се е случвало до ден днешен, дори и на сън?

Търсачката изплю 50 400 (петдесет хиляди и четиристотин) резултата на тема „Как да получа оргазъм“, като на първо място стои публикация във блогА „Покаяние“.

google search

Не знам какво да кажа?

Сега, единствено остана да измисля как да обърнем тази си популярност в пари………….

Споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Copyright © 2010-2024 БлогА All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.