0

Тоталитарната държава

Posted by Хаджигенов on 09.05.2014 in Речено-сторено |

Провалихме се.

Всички ние, за пореден път се провалихме.

И сега отново ще живеем в тоталитарна държава.

1424564_10200763434599204_681404686_n

Сигурно помните, не толкова отдавна написахме за Милиционерската държава?

А и не само написахме?

Е, считано от вчера всичко написано вече е факт, т.к. на бърза ръка тихомълком и без грам обществено обсъждане НС прие новия ЗМВР.

*Вождът на redskins оправда приемането на този мракобесен, тоталитарен закон с нуждата от нови социални придобивки и адекватно заплащане труда на милиционерите и най-вече с това, че подобно нещо не е правено последните години, дори когато милиционерите бяха на власт.

Защо?

Защо?

Защо по дяволите, правата на милиционерите са по-важни от правата на социално слабите, пенсионерите, лекарите, учителите……

Защо?

Защото, именно милиционерите са тези, които бранят властта от народната любoFF.

Учебникарско определение за тоталитарна държава.

Всяка държава, в която армията униформени са по-важни за властта, защото на техните палки и щикове се крепи властта е тоталитарна.

Сега вече законно ще бият протеста, ще смазват всяка една форма на протест, ще могат да ви задържат по всяко време и без основание, а на вас…. а нас ще ни остане единствено възможността да се оплачем на арменския поп.

И то само ако междувременно Армения не се е самоанексирала, към-то Крим.

Като всеки, поне малко мислещ човек сигурно се питате, поради що не се инвестират пари и хора в образование, а се дават прекомерни права за използване на сила и задържане на инакомислещи граждани, свободолюбиви по дух и съдържание?

Защото образованите, интелигентни люде са проблем на тоталитарната държава.

Те не търпят алчни и неразумни юроди за властници и тирани. Тоталитарната държава има нужда от прости и заблудени овце за водене и стригане.

Сигурно следващия ход на SS вожда е да забрани и наложи рестрикции на социалните мрежи, воден от светлия пример на другите трима диктатори по света.

Така, че братя и сестри раби, протестирайте още ден-два, докато има, че после ни чака светло бъдеще осеяно с ленински съботници и първомайски манифестации.

Нас останалите, пък ще ни чакат във Белене и на други места по предназначение. Или пък просто ще ни оставят на милостта на еничарите и вече официално съществуващите доброволни отряди извънщатни сътрудници на МВР, каквото и да значи това.

Бъдете проклети!

Вие, които убихте и малкото свобода и демокрация на българите.

В тази връзка и разбира се понеже вече нямаме избор, дали да живеем в тоталитарна/милиционерска държава, моля разпространете този текст до всички медии, хора, органи, комисии, европейски, неправителствени и прочие организации за които се сетите и не спирайте да говорите за това, както и да предприемете всички законосъобразни действия, срещу мракобесния закон за МВР и окончателното ни превръщане в тоталитарна държава.

п.с. Докато можем ще го правим тук. След това ще започнем да издаваме листовки писани на ръка в подземията и разпространявани на ухо сред хората.

Най-опасният политик е простият. Защото той искрено и с чисто сърце няма да пожали никакви средства за да направи всички хора, като себе си.

Яна Язова

 

 

Речник на използваните чуждици и съкращения в публикацията:

*Redskins – красножопые или в книгите за Винету известни и като червенокожите.

** SS – тотема на вожда на redskins

Автор на колажа е Владимир Дойчинов

Споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Copyright © 2010-2024 БлогА All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.