0

Бял хакер

Posted by Хаджигенов on 02.08.2019 in Речено-сторено |

По повод НАП leaks и обвиненията за тероризъм повдигнати от спецпрокуратурата за хакване на всичко от микровълнови печки до иначе аналоговите пръскачки пред народното събрание стана ясно, че не само НАП са хАкнати, ми и цялата прокуратура.

Бихме искали да обърнем специално внимание на няколко важни елемента.

Първо за нула време, не само намериха всички хакери, поръчителят от чужбина, който тръгна от Русия, ма към днешна дата сигурно ще е във Белград, организираната престъпна група ТАД, както и най-видните терористи по света и у нас, заплашващи устоите на феодализЪма, известни като Биволъ.

После ни разказаха, колко добре всички са си свършили работата по опазване на кибер сигурността.

Ма тия нашите хакери се оказаха вселенски феномен бе, щом успяха да подготвят атентат, чрез намокряне с обикновена вода и чрез хакване на аналогови устройства, направо не ни се мисли ако решат да се развихрят, какво могат още.

Точно докато се почесваме по темата, получихме криптиран чат през пакистански сървър в който на развален сръбски и с по някоя руска думи беше показано, как всъщност нямаш никаква нужда от компютърни умения за да се сдобиеш напълно легално с всичката онази информация, която прокуратурата все още не е споделила на сайта си.

Ще ви опиша процеса накратко с линкове, а вие се сещайте, тия аналогови @@@@@@@, дето ни управляват, дали са свършили изобщо нещо различно от това да усвояват парите ни.

Първо, просто пишеш в Гугъл:

site:nap.bg

и рязко установяваш, че не е нужно да знаеш какво е бял хакер, а всички необходими файлове са в Гугъл и дори не са обърнати.

Или пък пишеш неободимите ти три имена и получаваш тутакси, каквото ти трябва без никакво джуркане на нищо.

Друг не по-малко елементарен вариант е да ползваш тази напълно легална програма за сваляне на сайтове за да си ги четеш офлайн.

В секретния чат ми бяха изпратени, като доказателства свалените изцяло сайтове на герб и столична община в които има всичко – сделки, егн-та, имена и прочие, т.е. ако не ви се чете сайта на прокуратурата можете да си намерите всичко сами и без хакери.

gerb

R085-DZ-2006

R199-D-2004

 

Та така.

Направо ми е чудно, поради що се мъчат с тия дизели и пръскачки?

Горното е илюстративно, случайно ако не сте разбрали, какви точно ид@@и ни управляват последните 10г.

И, не.

Не се извинявам за френския.

Споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Copyright © 2010-2024 БлогА All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.