2

ЕкарисаШ

Posted by lenny on 27.05.2013 in Goooood morning, Мутриленд |

….или новото правителство в проект !!!?

И филма не бил швеЦки ми съвеЦки и децата са оставени на грижите на опитни педофили, офффф не май педагози се казваха?

Проекта за ново правителство буди не едно и две вдигания на вежди, на мен поне направо ми образува тикове

Проекто Министъра на инвестиционното проектиране Калин Тихолов – свързан с множество скандали в т.нар. Дюнигейт.

Проекто Министъра на вътрешните работи: Цветлин Йовчев – емблематична фигура, готова да продаде и майка си, само да извлече дивиденти за себе си. Без партийна принадлежност или по-скоро с често сменяща се такава, според обстановката. Бившият шеф на ДАНС и бивш началник на кабинета на президента Росен Плевнелиев, отвсякъде напуснал след множество скандални ситуации, но никога не падащ надолу,  удобна маша, която дори не се опитват да прикриват.

Проекто Министъра на спорта: Марияна Георгиева – Бенчева – може и да минава покрай някой фитнес всеки ден, чувала е сигурно що е то спорт и че най-вероятно не хапе, ако го храниш. Чудя се какво му е на Данчо Йовчев или дори на Петър Стойчев ?! Колкото до морала на въпросната госпожа, ще замълчим оставяйки на вас да прецените ….

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=g4Ndatk4gw8

Проекто Министъра на здравеопазването: Таня Андреева – виШ пилотаШ в политическата проституция – преминава леко и без усилия от СДС през Гергьовден, БЗНС, ГЕРБ, за да финишира най-накрая на тези избори в листата на БСП – относно професионалните и качества ще е прекалено грубо да се изказвам – за тези цели си имаме и
Проекто Министър на културата: Петър Стоянович – уви, доста достоен заместник на предшественика си Вежди Рашидов – откъм културните му изяви. Или както правилно отбелязваше бай Радой Ралин навремето „Не ме е страх от министъра на културата, страх ме е от културата на министъра!!!“

Проекто Вицепремиер и министър на правосъдието: Зинаида Златанова (ще наблюдава като вицепремиер и усвояването на еврофондовете) – много удобно и комфортно – една кротичка, изпълнителна и безгласна буква на тази така важна позиция.

Проекто Министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията: Данаил Папазов – пряко свързан с с ДПС и Христо Ковачки и естествено човек на ГЕРБ.

Проекто Министър на финансите: Петър Чобанов непознат на широката аудитория, доста академичен и скован …. напомня малко Дянков, само има по-благонравен вид …..

И?!
какво остана …. силно се надявам министъра на отбраната да е служил …. не че бих се изнанадала и да не е. ….

Доживях да го помисля, но единствената кандидатура с тежест и на мястото си е тази на Кристиян Вигенин в качеството му на проекто министър на Външните работи. Верен на своята партийна линия, професионалист, стегнат, обран и надали борбата му е свързана с уреждането на нЕкое мандатче като посланик в последствие, както и колегата му проекто министъра на образованието: Анелия Клисарова. Дано поне те се окажат работещи и на мястото си, защото в противен случай седянката няма да трае дълго ….

Written by Lenny

Споделяне

2 Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Copyright © 2010-2024 БлогА All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.